Saturday, November 21, 2009

~ Semalam yang muram ~


Sedih jer aku, akibat asyik berblogging n facebook, aku kena marah tak ingat jer dengan laki aku.. sekali lagi airmata aku jatuh macam air hujan... dah aku dok sorang-sorang kat opis,, apa yang aku nak buat....


Tapi lately ni aku mmg tak der mood langsung nak wat keje-keje kat opis tu... rasa cam terpaksa jer.... tapi kalau dok rumah lagi boring... ntahlah...................................................................................

3 comments:

  1. yanna... nape nih?

    jgn gitu... keje tu kan ibadah gak...

    ceria2 kan diri k ^_^

    ReplyDelete
  2. salam kak yanna.

    pujuk hati dengan rasa positif..bumi mana yang tak pernah bergoyang kan? adakalanya hadirnya duka...terkadang jua mhadir rasa suke..semuanya silih berganti....banyak-banyakkan berdoa pada yg maha esa

    p/s:mia dh open blog...tq for ur emel kak yana

    ReplyDelete
  3. terima kasih tuk lina dan mia...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BMI CALCULATOR

Weight:


Height:



Your BMI is: