Monday, November 23, 2009

~ Hari Lahir Ariq Danish ~




"Selamat hari lahir... selamat hari lahir... selamat hari lahir Ariq Danish..... Selamat Hari Lahir........"


~


Hari ni 23 November 2009, genaplah umur anak bujang teruna aku 2 tahun.... tapi aku cam biasa lah... tak der buat besday party... macam tahun lepas pun kakak² ipar aku yang beriya nak sambut... aku biasalah... wat dunno jer... paling habis pun beli kek sebiji + hadiah tuk ariq.. tu jerk...



~



Tapi tahun ni rasa nak wat buddy bag tuk member² ariq kat taska.... apa isi nyer aku lom pikir lagi... (mak aper lah aku nih... dah sampai hari lahir pun masih lom pikir lagi).... Tapi hadiah apa yang aku nak bagi kat Besday boy aku nih, aku dah decide lama dah.. aku nak bagi dia mini notebook tuk bebudak tu... harap² dia suka lah.... Daddy dia ntah lah.. tahun lepas daddy wat suprise.... bawak balik mini car .. tahun ni senyap jerk......



~



P/S TUK ARIQ : MUMMY N DADDY NAK WISH HAPPY BIRTHDAY TUK ANAK YANG TERSAYANG, KAMI SENTIASA MENDOAKAN ARIQ SENTIASA BERJAYA DI DUNIA DAN AKHIRAT.. SEMOGA TUHAN MEMPERMUDAHKAN URUSAN KITA SEMUA.... AMIN.....

8 comments:

  1. happy b'day juga buat adik Ariq...semoga menjadi anak yang soleh untuk mammy n daddy :)

    ReplyDelete
  2. salam dan happybirthday buat adik ariq..semuga dah besar nanti pandai solat dan pandai belajar..sejuk perut ibu mengandung..

    ReplyDelete
  3. Happy birthday to Ariq Danish...moga menjadi anak yg soleh dunia akhirat....sihat selalu & dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete
  4. hepy besday wat ariq juga..jd anak yg soleh ye ariq. amin

    ReplyDelete
  5. hapy bezday..moga panjang umur n jadi anak yg soleh.... samalah dgn anak alin..sebaya yer...baru sambut 2 tahun . 13 nov lepas

    ReplyDelete
  6. Happy belated birthday comel.. :)

    ReplyDelete
  7. samat ari lahir dari auntie chah... besday boy niehh.. jangan noughty2 kehh..:)

    ReplyDelete
  8. salam kenal..happy belated b'day to Ariq..semoga panjang umur, murah rezeki, sihat selalu & jadi anak yang soleh..amin!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BMI CALCULATOR

Weight:


Height:



Your BMI is: