Saturday, July 12, 2014

Rindu tenggelam Timbul

Post pertama 2014..
haahhaaa... rajin giler nak buat entry

Pagi ni ntah mood apa yang sampai
tetiba rindu ngan blog nih
rasa nak buat balik catatan harian
untuk kenangan masa hadapan
heheheee.. tp tu lah...
takut tenggelam timbul.
tp lagi takut kalau tenggelam.. tak timbul²
hehheee...

masih ada lagi ker tak pembaca blog nih..
maklumlah..... kalau nak ikut bersawang
mmg dah macam gua lah blog nih...

anyway,
kalau ada lagi pembaca blog nih,
just komen YES jer..
hehheeee... TQ olsss
mmmuuuaahhhhhh.......mmuuuaahhhhhhhhh


saya di belakang.. yg pakai tudung hitam.. perasan comel jer.. ni gambar kenangan kat depan Barkeley Hotel, Bangkok, dapat free trip dari Great Eastern Takaful. 


With Love..... ■☻♥♥♥♥YaNNa LeNNa IsMaiL♥♥♥♥☻■ TAKAFUL FINANCIAL ADVISOR GREAT EASTERN TAKAFUL

Thursday, August 29, 2013

Hepi Besday Sayang!!!

Alhamdulillah. . 25/8/2013 yang lepas, genap umur suamiku 32 tahun... hepi besday sayang... terima kasih kerana menjadi seorang suami yang penyayang.. terima kasih juga kerana menjaga saya dengan baik...

Semoga Allah swt panjangkan umur sayang... beri kesihatan yang baik pada sayang... murahkan rezeki kepada kita sekeluarga... menjadi suami yang terbaik untuk saya... dan menjadi daddy yang terbaik untuk anak2 kita.

Saturday, August 24, 2013

Nak buat open house

Esok 25/08/13 aku nak buat open house... hari ni mmg bz giler nak mencari barang2 kering & basah...

Rumah bibik dah siap kemas.. frame2 yg baru beli kat romantika pun suami ku dah tolong gantung kan... hehheeeee.. tq darling. ..

Plan nak buat kek pelangi kukus.. tengok lah nanti. .  Jadi ker tak... en suami pulak request buat  puding caramel... kalau sompek den buek yo.... kalau tak sompek maaf yoolah.... hehhe...

Untuk menu esok en suami yg plan.. den ngikut yo... sobab ehhh 25hb tu hari jadi dio... so bglah dio yg pilih... oooppssss!!! Hari jadi dia ni nak kene potong kek nih... mana lak nak tempah nih... hadiah??? Ermmmmmm tgk jer lah nanti... feninnnn makkkkk nokk... aper nak kasi erkk. ..

Post tertunggak... hehheheee.. baca jer lah

Thursday, August 22, 2013

Kehilangan


Layan keek isma... kalau saper yg dah lupa.. isma ni pernah masuk af, wife kepada zul 2by2, kakak kepada tomok n mak ngah kepada Arrian yg comel. ..
Layan  k.....


klik sini kehilangan

http://www.keek.com/!KJpMcab

Wednesday, August 21, 2013

Apa kerja??

Tanpa di sedari.........

Siap rasa pulak tuh.. adoiiii lahhhh anak

Luv u

Gambar raya 2013 mami ngan abang... mami sayang abang.. semoga abang menjadi seorang anak yang berjaya di dunia dan akhirat.



Tahun depan abang dah nak masuk darjah 1.. sekejap jer masa berlalu.. mami sentiasa doakan abang sentiasa diberi kesihatan yang baik.





Sayang Abang...



Raya 2013

Kami gembira dihari raya... semoga kegembiraan ini kekal hingga ke akhir hayat








Thursday, August 1, 2013

Dah Nak RayA

Diam tak diam tinggal 6 hari puasa
Selamat tinggal Ramadhan
Selamat datang Syawal

Persediaan nak raya ala kadar jer
Kuih raya apa pun tak buat lagi
Beli pun tak lagi

Rumah, guna jer apa yg ada
kemas apa² yg patut jer
Biar tak baru, asalkan bersih dan tersusun

Nih!!! cik GooGle ada sediakan duit raya
Saper nak copy paste jer...





With Love..... ■☻♥♥♥♥YaNNa LeNNa IsMaiL♥♥♥♥☻■

Wednesday, July 31, 2013

Nak Try JuGaK

Selamat petang semua
Ibu2 sibuk memasak ker tuh
Sibuk nak sediakan juadah berbuka untuk family tercinta yer tak..?
Heheehee....

Petang ni aku sajer nak cuba buat coleslaw sendiri
Selalu makan kat kfc jer
Aku guna sos salad nih


Sagat utk potong kobis tu dah bertahun beli
Tak pernah guna langsung
Huhuhu.... nampak tak betapa rajin nyer aku

Jadi ni lah hasil nyer....


Selamat Berbuka Semua..

BiLa Nak ON DIET?

SeLamat Pagi rabu u olss..
Mulakan pagi kita dengan senyuman
smileeeeeeeee.   =)

Tengah godek² blog kengkawan
mana tau ada sesiapa yg nak buat Contest Diet
Boleh lah join sekaki..
Maklumlah, baju dah banyak yang tak muat
huhuhuuu...

Hajat hati nak jadi camnih!!!

tq cik GooGle.. pinjam gambar nih
 
Mood diet macam dah nak mai...
tp lom ada geng
Nak diet sorang² mmg "kelaut" lah ..
Cepat boring.

Ingat kalau diet layan buah²an  ni sedap jugakkan
Tapi bila nak ON DIET nih... 

sedap kan!!!



With Love..... ■☻♥♥♥♥YaNNa LeNNa IsMaiL♥♥♥♥☻■
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BMI CALCULATOR

Weight:


Height:



Your BMI is: