Friday, January 29, 2010

Projek Suami Isteri




Sejak kebelakangan ni aku & mr Hubby Wubby sibuk jer nak wat Mini Garden kat tepi rumah tu... tak sedar diri langsung.... huhuh... dah lah owner tak nak jual umah tu... sibuk² jer nak wat garden lak....
Sebenarnya jalan² kat Serdang nak survey Kereta Kelisa... last² nampak lak tempat air terjun ni kan... terus melompat arr kitaorg masuk kedai tuh.... dan..dan.. tu gak terus beli... mmg puas hati...
keje keras Abg n Mat Bangla tu nak siap kan pond nih... tgh panas lak tuh...
Tengok arr laman tak semenggah umah aku....

huhu... setelah siap dipasang... syok jer dengar bunyi air tu....

(abaikan semak yang kat hujung tuh ehhh)

stage 2, tempat duduk mesti ada....

ermm... skg cuma belum letak rumput n bumbung jerk... harap² hujung minggu nih leh arr siapkan semua nyer.... nanti den hapdet lagi gambar baru.....

10 comments:

  1. cantek!!! Bila anak nak mula swimming dalam tuh? hahahah

    p/s: bole tahu cost kesemuanya?

    ReplyDelete
  2. wahhh...syok tue dengar bunyi air, cantik2...

    ReplyDelete
  3. Cantik taman tuh...tp klo cat kolam tu lg cantik kot...

    ReplyDelete
  4. rajinnyer...bagus gak buat camtu kn..bole le terapi kn diri ble tgk air tu terjun...

    ReplyDelete
  5. wow cantiknya.... x sabar nk tengok bila dah ada rumput nanti

    ReplyDelete
  6. cantik... kt rmh mak pn ada air terjun

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BMI CALCULATOR

Weight:


Height:



Your BMI is: