Friday, April 23, 2010

Sedih Lagi



Sejak ada problem sidebar ni, malas nyer aku nak jenguk blog sendiri... menyampah plak.. tapi kengkawan kata bila diaorg view sumer nampak OK.. apsal bila aku view tak OKKKKKK....


Tulah aku try tukar template baru nih... hasil nyer.... errrrrmmmm samer gak... bosan lah... sedih aku di buatnyer.... elok² mood memuncak tinggi.. terus drop tergolek²....

Sidebar belah kanan tak der jugak... degil btollll lah..

7 comments:

  1. Ada jer nih ...

    ReplyDelete
  2. Mmg tak OK..
    Tu sebab aku guna jelah template yg blogspot bagi..
    Malas nak tukor2

    ReplyDelete
  3. salam yana..pekaba? Janganlah sedih...
    cuba lagi..Cuba tanya blogger yang ada ala2 template gini, kot2 depa pun pernah ada problem gini...By the way, i like this template..nice color combination

    ReplyDelete
  4. kalau tgok main page, sidebar tak de image
    tapi kalau tgok permalink..buka entri
    ada

    guna opera, kejap nk tgok dgn mozila

    ReplyDelete
  5. ada je kak yana....ala, mia pun kdg2x jd mcm2..ble gi kat sek,tgk2x ada background..hehe. kdg2x ia bergnatung pd kelajuan internet gak..paparan klu berat, dia perlu internet yg laju melainkan ia simpel..just white & black.

    tp mia mmg nampak semua ble masuk.xde pe2x yg krg kak

    ReplyDelete
  6. tu lah tu.... sy tgh minta tolong Kujie... kot² dia boleh tolong...

    ReplyDelete
  7. salam kak yanna..need ur emel..mia nk private my blog..nanti leh la jalan2x selalu ke blog kak yana lak....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BMI CALCULATOR

Weight:


Height:



Your BMI is: