Thursday, December 31, 2009

Pasang Plasma/LCD TV kat rumah


Bracket yang kami gunakan tuk pasang Plasma ni


Ni contoh yang dah siap di pasang....


banyak lagi gambar yg aku dah upload...korang semua kalau rajin g lah blog company ni yer...






korang leh ar tengok apa aktiviti harian kami... n kalau kat rumah korang ada plasma/lcd

tv yang korang teringin nak pasang cam kat atas ni leh ar bg tau aku... kami supply sekali bracket dia... kengkawan blog nyer pasal kami bagi harga baik punyer.... tapi yg dekat area Lembah Klang jer lah...

9 comments:

  1. sayangnya ain duk kat terengganu...

    kalau tak boleh mintak servis yanna...

    ReplyDelete
  2. hehe... owh,... ain dok terengganu.... wah best tu.. banyak keropok yg sedap kat sana....

    ReplyDelete
  3. o0o0..brape ye harga braket tu..??

    ReplyDelete
  4. kalo free ade x??

    ReplyDelete
  5. to aena : awak nyer plasma baper inch yer...

    to milo ice : hehehe....wat masa ni lom ada lagi lah..... ;-)

    ReplyDelete
  6. owh bagus nih..kat setia alam ade supply service x? hehehe

    ReplyDelete
  7. ehh kita nak pasang jugak laa..tp kat Penang.. ;-) apa salahnya skali skala kat luar Klang Valley ponn..bleh jalan2 what..start new collection of activity jalan2 utk 2010 nii.. :-)

    ReplyDelete
  8. hai korang semua... kalau korang berhajat nak pasang plasma ni, korang leh email kat yannalayola@yahoo.com no tepon korang... hari isnin ni saya akan kol korang tuk bagi harga ehhh... bagi yg dok jauh tu... hehehe.. kalau kita ada g jenjalan saya leh ar singgah.. huhuhu....

    ReplyDelete
  9. wah....ada wat pemasangan ke ni...bagusnya

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BMI CALCULATOR

Weight:


Height:



Your BMI is: