Tuesday, October 27, 2009

XTVT @ kampung

.

2 hari kami di kampung, dah semestinyer ariq akan menghabiskan masa nyer bersama nenek terchenta di belakang rumah... kalau korang nak tahu.. ariq nih memang dari kecil manje lebih ngan nenek dia.. kat mana nenek dia ada.. kat situ lah dia menyibuk....

.
petang ahad yang lepas (25hb oct 09), aku ada merakamkan aksi² anak teruna aku nih bersama abg sepupu nyer.. aiman......

.


video


.

tak der aper yang nak aku bebelkan kat sini... melainkan korang layan sendiri kerenah si kecik nih..k....

.
~ apsal tu ariq.. letih ke kejar itik tadi ~


.


~ ehhh... daddy pun nak pose sama.... ~




.



~ ariq with abg aiman ~

(near kandang kambing nenek)


.



~ the best pose from abg aiman ~

.


~ practice pegang anak ayam ~

.


~ eeeeeeee.... takut nyer.... ~


.


~ ooowwwwwhhhhhh.... siap ko ehhhhh~

.........habis ar... jap g aku kejar ko lagi ehhhh..........




~ perggghhh.. siap tarik besi lagi tuh.. ~

.......baik-baik.... tersangkut plak kaki abg aiman tu karang........


.


~ adoi.... gatal² plak tangan nih.... ~

...... habis arr kena sental ngan mummy mandi pas nih.........

"mummy jangan sental kuat² ok......"



3 comments:

  1. salam singgah.....join 99HTN eh? hehe..

    ReplyDelete
  2. salam...tertarik menulis & kenal di sini

    mia....27 tahun

    semoga berkongsi tips diet sempena 99HTN

    ReplyDelete
  3. hehehe... itulah... hari tu check nama tak der kat list... pastu check lagi,.. tgk² ada pulak.. alhamdulillah... harap² harapan nak turunkan berat badan ni menjadi lah....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BMI CALCULATOR

Weight:


Height:



Your BMI is: