Saturday, August 24, 2013

Nak buat open house

Esok 25/08/13 aku nak buat open house... hari ni mmg bz giler nak mencari barang2 kering & basah...

Rumah bibik dah siap kemas.. frame2 yg baru beli kat romantika pun suami ku dah tolong gantung kan... hehheeeee.. tq darling. ..

Plan nak buat kek pelangi kukus.. tengok lah nanti. .  Jadi ker tak... en suami pulak request buat  puding caramel... kalau sompek den buek yo.... kalau tak sompek maaf yoolah.... hehhe...

Untuk menu esok en suami yg plan.. den ngikut yo... sobab ehhh 25hb tu hari jadi dio... so bglah dio yg pilih... oooppssss!!! Hari jadi dia ni nak kene potong kek nih... mana lak nak tempah nih... hadiah??? Ermmmmmm tgk jer lah nanti... feninnnn makkkkk nokk... aper nak kasi erkk. ..

Post tertunggak... hehheheee.. baca jer lah

1 comment:

  1. Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BMI CALCULATOR

Weight:


Height:



Your BMI is: