Friday, February 18, 2011

Contest Diet

 Wahhhhh.. teruja ME bila jumpa contest nih... Anjuran NOOR CAHAYA mmg ME tergedik² nak join... Let's geng... join ramai²... tp kena patuhi terma dan syarat yang ditetapkan sahaja yg boleh join.... jom tengok apa syarat nyer...

Macam mana nak register contest ini?
  • Sila follow blog ini dan copy and paste gambar ini di side bar blog anda, senang nak tau anda tu contestant.
  • Sila buat bayaran sebanyak RM10.00 sahaja di
Nama : NOORCAHAYA BT MOHD NOOR
Account No : 01220017953528
Bank : CIMB

Kalau dah bank in sila email bank in slip or acknowledgement slip


Hadiah ????

Duit bayaran akan dikumpul. Hanya pemenang no 1, 2, dan 3 akan menerima sebyk 50%, 30% dan 20% dari bayaran atau duit terkumpul itu. Harap ramailah masuk, jadi wang pon besar.


Saya sangat2 berharap, dengan diet berkumpulan lebih berjaya. Ape lagik jom join. Tinggalkan link anda di bahagian comment

Kalau ada apa2 boleh contact saya di email noor_cahaya78@yahoo.com.my


Di bawah adalah beberapa Terms & Conditions
  1. Peserta Perempuan atau Lelaki hanya mempunyai BMI tinggi saja boleh join. Dia mestilah overweight or obes. Boleh cek sendri dihttp://calculators-free.com/body-mass-index-bmi-calculator-10 - BMI CALCULATOR LINK (confirm ME mmg obese)

  2. Diet berpandu pada kalori kita ambil dalam sehari. Tidak boleh lebih 1200kl/day. Kalau terlebih tak pe, tiada penyingkiran dalam contest ini, yang penting jujur, kalo berat naik tu sila tanggung sendiri.  (Orett)  
  3. Wajib create account di http://www.myfitnesspal.com/ utk update FOOD DIARY. Tak main taip2 sirik dalam post. Tidak faham boleh tanya saya. (Done... tp cara nak update tu mmg ME kena tanya balik)
  4. Ubat diet or supplement dibenarkan. Risiko atas anda sendiri. (Orett)
  5. Peserta update gambar, berat(ada pic timbang ok) dan tinggi terkini pada 01/03/2011. Kemudian dikehendaki update blog setiap hari atau lumpsum pon boleh sbb FOOD DIARY hari2 kene update, nnt leh printscreen post semua sekali kat blog nnt. Berat di ambil setiap pagi SELASA. (Orett)
  6. Contest start from 01/03/2011 till 31/05/2011. 3 bln yg tak banyak cuti... maybe kuranglah agenda2 makan2 (Orett)

With Love..... ■☻♥♥♥♥YaNNa LeNNa IsMaiL♥♥♥♥☻■

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BMI CALCULATOR

Weight:


Height:Your BMI is: